Välkommen till Fjällkonditoriet Kallrör!

Här på Kallrörs Gästhem startade Fjällkonditoriet 2014 av Ylva Forsanker och maken Björn Forsanker.

Allt startade med en dröm om att få baka gott fika i form av tårtor, bakelser och kondisbitar. Bullar, wienerbröd och tunnbörd är också en tradition i famljen Mattsson i Kallrör, där Ursila Mattsson startade sitt tunnbrödsbageri 1952. Ylva är utbildad bagare och konditor med gesällbrev och har i hela sitt yrkesliv haft händerna i köket eller bageriet. Mathantverket har gått i rak nedåtstigande led från mamma Marianne Mattsson och farmor Ursila Mattsson. Idag bakas både mjukt och hårt tunnbröd i Kallrör efter Usas recept, av Marianne och Håkan.

Här på gästhemmet händer det några gånger per år att vi öppnar upp vår fjällfilial och erbjuder då fikabufféer och andra evenemang. Då serveras alltid kok-kaffe och en variation av goda smakupplevelser!

Kontakta oss gärna för mer information eller bokning av våra lokaler.

Beställ din tårta/bakverk

Bröllop & fest

Hos oss kan vi erbjuda allt från bröllopstårtor till en hel bröllopsfest.

Vi har ett fint utbud utav smaker på bröllopstårta, alltifrån klassiskt till amerikansk och fransk stil. Naturligtvis kan vi även baka våra ordinarie tårtor som bröllopstårta. Se vår tårtmeny med våra mest populära tårtor som vi bakar med smak och dekor efter säsong. Välkommen att kontakta våra konditorer i Oviken, Lofsdalen och Vemdalsskalet. För hela konceptet med bröllopsfest hänvisar vi till vår personal på Wärdshuset i Persåsen.

Följ oss på Instagram

 

Hitta till oss!

Besöksadress: Kallrör 609

Öppettider:
Vid olika evenemang under året